HR Cloud Control

Home » HR Cloud Control

HR Cloud Control

Alle zaken rondom personeel op één plek.

Personeel aannemen is vaak een goed teken: het gaat prima met je onderneming. Je hebt meer mensen nodig om al het werk uit te kunnen voeren. Maar meer personeel betekent ook dat je iets aan je personeelsbeheer moet doen. Contracten bijhouden, een personeelsdossier aanleggen, een urenplanning maken, om maar een paar te noemen. Dan is het handig dat je die zaken vanaf een plek kunt beheren.

Met HR Cloud Control regel jij alle zaken rondom personeel op één plek die altijd beschikbaar is. Dankzij de samenwerking met onze partner Humanwave, kun jij gebruik maken van software waarmee je effectief je personeel kunt inzetten, uren kunt laten registreren, het verlof en het verzuim bij kunt houden en eenvoudig managementrapportages kunt maken. Hiermee maak je het HR proces een stuk sneller, eenvoudiger en effectiever.

Ontdek hieronder de voordelen van HR Cloud Control.

HR24 | Eenvoudig beheer van je personeelszaken.

Altijd toegang op een overzichtelijke online plek

Alle zaken rondom je personeel eenvoudig regelen: online en 24/7. Ook je personeel regelt zelf de zaken, via de website, of via de app op de mobiele telefoon. Het HR-proces, de planning en urenverantwoording regel je dan stukken eenvoudiger en sneller.

Reminders voor belangrijke zaken

HR24 Cloud Control herinnert je altijd op tijd aan alle belangrijke zaken zoals aflopende contracten, declaraties die betaald moeten worden, wie er heeft overgewerkt, openstaande taken en zelfs aan de verjaardagen van je personeel.

Koppelbaar met boekhoudpakketten

Het gebruiksvriendelijke systeem is overzichtelijk voor jou en je personeel. De software is koppelbaar met diverse boekhoudpakketten, zoals Exact Online. Met HR Cloud Control houd je alle personeelszaken bij elkaar voor een overzichtelijk geheel.

Planning en urenregistratie

Met HR24 Cloud Control kun je roosters maken en personeel plannen. Je personeel kan met de tijdregistratie eenvoudig de uren verantwoorden en aan taken werken. Ook verlof en verzuim zijn overzichtelijk voor jou en je medewerkers.

Managementinformatie

Bewaar het overzicht en maak gebruik van handige rapportages. Dat biedt je het juiste inzicht en overzicht waarop je je bedrijfsvoering kunt aanpassen. Je krijgt kennis van cijfers en overzichten.

Personeelsdossier aanleggen

Leg eenvoudig een personeelsdossier aan met HR Cloud Control waarin alle up to date informatie staat. Sla eenvoudig contracten, documenten en mailverkeer op. Voeg loonstroken toe en houd alle informatie overzichtelijk in een personeelsdossier.

Wil jij ook alle personeelszaken online op één plek?

Maak gebruik van HR24 Cloud Control: het overzichtelijke pakket voor jou en je personeel.

Gemaakt voor de MKB ondernemer en zijn mensen.

Vanaf
€3,-
Bekijk onze pakketten

Proefperiode

Probeer 14 dagen gratis

Wil je naast HR24 Cloud Control ook gebruik maken van HR24 Support?
Krijg toegang tot ons netwerk van experts, de kennisbank en onze helpdesk.

Meer informatie over HR24 supprt